Pages

20 Temmuz 2012 Cuma

Hayalet Kadının Cinayeti

Yeraltı Mahzeni'nin son katında veya ondan önceki katta, hayalet bir kadın, huzura kavuşması için sizden cinayetini çözmenizi istiyor. Konuşmasında tek gözlü bir adamın kendini öldürdüğünü söylüyor. Bu cinayeti çözmenin yolu şöyle:

1) Hayaletin bahsettiği tek gözlü adam Sarı Lale Meyhane'sinde, muhtemelen önceden konuştuğunuz, sandalyede oturan adam. Adı Enoill. Onunla konuşun, size bilgisi olmadığını söyleyecek ama agresif tavırları dikkatimizden kaçmıyor tabi ki. Siz ayrılırken "Bir bira daha istiyorum" diyecek.( altyazı olarak geçmiyor bu diyalog)

2)Aşağıya, Barmen Tizzy'nin yanına gidin. Ekranın sağındaki para kesenize tıklayarak ona para verin, size bir bardak bira verecek. Birayı alın ve Enoill'in masasına bırakın. Birayı içecek ve banyoya gidecek. Ayağa kalktığında, oturduğu tabureye bakın. Anahtarını orada düşürmüş olmalı. Anahtarı alıp Arx Şehri'ne gidin.

3)Arx Şehri'ne ilk geldiğiniz kapıyı hatırlıyor musunuz? O kapıya sırtınızı verin ve sola, demirciye doğru ilerleyin. Enoill'İn evi demirciden hemen sonraki sağdaki ev. Evine girin, sandığı açın ve içindekileri alıp okuyun. Enoill'İn Carlo tarafından, kraliçeyi öldürmek için tutulmuş biri olduğunu öğreneceksiniz. Carlo'ya gidin ve elinizdekileri ona gösterin. Carlo tüm bunları Kral'ı korumak için yaptığını söyleyecek. Kadın'ın kralı öldürmek istediğini söyleyecek. Size, bunun aranızda sır olarak kalmasının doğru olacağını söyleyecek ve bazı kanıtlar sunacak size.

4) Kral'a gidin ve elinizdeki kağıtları ona verin, olay çözülecek.

0 yorum:

Yorum Gönder